לאחר צירופו לקבוצה של החלוץ גיא מלמד, הודיעה הפועל חיפה בשבוע האחרון על צירופו של המגן הימני ינון אליהו ושוער מ.ס. אשדוד יואב ג'רפי.
בין העוזבים השוער אוהד לויטה, הקשר אליאל פרץ (אפולון לימסול) והחלוץ אלון תורג'מן (הפועל ב"ש).
אחרי שנה אחת במדי מכבי חיפה, המגן הימני ינון אליהו (29) חתם לשנתיים בהפועל חיפה.
המגן אמור לאייש את העמדה של גיא מזרחי שסיים את ההשאלה ממכבי תל אביב.
בהמשך השבוע הודיעו האדומים על החתמתו של השוער יואב ג'רפי על חוזה לשנתיים. השוער בן ה-29 מצטרף לקבוצה אחרי עשור במ.ס. אשדוד, ויחליף את אוהד לויטה שעזב.
ג'רפי גדל במחלקת הנוער של הפועל כפר סבא ובמדיה גם ערך את הופעת הבכורה שלו בבוגרים. ברזומה של ג'רפי יש גם הופעה אחת במדי נבחרת ישראל.
ג'רפי הוא המצטרף השלישי להפועל חיפה במהלך הפגרה הנוכחית, אחרי שקודם לכן הוחתמו החלוץ גיא מלמד והמגן ינון אליהו.
מנגד, מי שנפרד מהפועל חיפה הוא השוער אוהד לויטה, אשר העלה פוסט ברשתות החברתיות ובו כתב: "שמחתי להיות חלק מהפועל חיפה בשנתיים האחרונות.
למרות שכקבוצה לא עמדנו השנה במטרות שלנו, שמח לסיים תקופה כשעמדתי בכל המטרות האישיות שהצבנו בתחילת העונה.
עם המספרים אי אפשר להתווכח – ההגנה הרביעית בליגה, רק שער אחד יותר מקבוצה שזכתה באליפות, בעונה קשה מאוד בה היינו הקבוצה שאיימו נגדה הכי הרבה פעמים.
אני רוצה לומר תודה, לפיני אברהם שלא ויתר אף פעם והרבה בזכותו הגעתי למועדון, ליואב כץ על האמון הבלתי פוסק, לחברי האמת שהרווחתי בדרך – שרק תצליחו תמיד".
עוד בעוזבים, החלוץ אלון תורג'מן, שעבר לשחק במדי הפועל באר שבע.
בהפועל חיפה מנהלים מגעים עם הבלם הקפריסאי קונסטנטינוס סוטיריו, על חוזה לעונה נוספת וכן במקביל עם הבלם אוראל דגני, הקשר בירם כיאל
והמגן הוותיק דור מלול.
בין העוזבים לקבוצות באירופה, הקשר אליאל פרץ שחתם באפולון לימסול.
והקשר סער פדידה שחתם לשנתיים באולימפיה לובליאנה.
פדידה בן ה-26, שכבש 6 שערים בעונה החולפת בהפועל חדרה, עובר לשחק בשורות אלופת סלובניה.
יש לך משהו להוסיף? נשמח לשמוע