לאחר משחק ההפסד לבני סכנין סיכם עוזר המאמן שחקן העבר מאיר בן מרגי את המשחק.
גוזלן: "נראה הפועל חיפה טוב יותר העונה". צפו בתקציר המשחק ובסרטון הענקת חולצת ה- 200 משחקים למגן דור מלול ובתצוגת האורות האדומים באצטדיון.
לאחר שמאמן הפועל חיפה ניר קלינגר חש ברע, עלה עוזר המאמן מאיר בן מרגי לקווים, לנהל את המשחק של הפועל חיפה.
בסיום סיכם בן מרגי את המשחק: "פתחנו גבוה שלטנו במשחק הגענו למצב שניים, אבל אחרי 'האדום', סכנין לקחה את היוזמה".
לשאלה בנוגע לאופי משחקו האגרסיבי של הקשר תמיר גלזר השיב עוזר המאמן: "תמיר משחק חזק ואנחנו צריכים גם שחקן כזה.
אבל אין לו רקע של הרחקות. שנה שעברה הוא שיחק בחדרה ו'קיבל' רק צהובים".
חנן ממן מעניק בשם המועדון לדור מלול (משמאל) חולצה ממוסגרת לרגל הופעתו ה – 200 במדי הפועל חיפה. (צילום: יובל לב).
בעניין אי הצלחתם היחסית של ששת השחקנים הזרים השיב: "מדברים על הזרים שהבאנו העונה. עברנו בינתיים רק שלושה משחקי הליגה.
הצלחנו לייצב את ההגנה לאחר שרשרת ההפסדים בגביע הטוטו. אולי אנחנו צריכים קצת יותר להמר על התקפה ולהעיז, אבל היום זה היה קצת בעייתי עם עשרה שחקנים".
שובל גוזלן (משמאל), שני שערים בשלושה משחקים. (צילום: יוסי שקל).
יש לכם זמן פנוי? עונים על סקרי צרכנות מהמחשב או הנייד ומקבלים כסף או תווי קניה לרשתות ולמסעדות יוקרה כולל תווי BUYME (מתאים גם לבני נוער). לחצו על הקישור להרשמה.
חלוץ הרכש של הפועל חיפה שובל גוזלן, שכבש את שערו השני בשלושה משחקים, סיכם:
"אנחנו לא מרגישים את הלחץ מסביב לקבוצה. אנחנו קבוצה חדשה ועדיין מנסים ללמוד את השיטה.
הבנו שאנחנו צריכים להיות יותר קבוצתיים וזה היה השינוי שעשינו מגביע הטוטו.
היום שיחקנו שני חלוצים. לי זה היה לי יותר טוב. היינו קרובים אחד לשני והגענו למצבים. אני חושב שנראה הפועל חיפה טובה יותר בהמשך העונה".
יש לך משהו להוסיף? נשמח לשמוע