לאחר אימון הבוקר, ערך מועדון הפועל חיפה את הרמת הכוסית לרגל חג הפסח במלון גרנד הוטל בחיפה בהשתתפות אנשי המועדון, השחקנים ומכזיר המועדון המיתולוגי גליל גלסברג, אשר חיזק את רוחם של שחקני הקבוצה.
לאחר אימון בוקר יום חמישי אשר התקיים במגרשי אתוס, ערכו אנשי המועדון ושחקני הקבוצה טקס הרמת כוסית קצר לרגל חג הפסח. באירוע השתתף גם גליל גלסברג שחקן, מאמן ומזכיר הפועל חיפה בעבר, אשר חיזק את רוחם של שחקני הקבוצה לקראת הישורת האחרונה של משחקי הפליאוף התחתון. גלסברג אשר נרשם בדפי ההיסטוריה של הפועל חיפה כשחקן הראשון , שכבש שישה שערים במשחק, היה מאמנו הראשון של טל בנין במחלקת הנוער. השניים גם החליפו ברכות וחיבוקים בסיום. בהמשך דיבר גליל על התקופות היפות ב1975 וגם ב 2006 עם הצערת סגל הקבוצה בעקבות עלייתם של שחקני נוער מוכשרים רבים לסגל הקבוצה הבוגרת, מגמה אשר באה לידי ביטוי גם העונה במהלך השליש האחרון של המשחקים עם מינויו של טל בנין לקנדציה נוספת כמאמן הקבוצה הבוגרת. 
צילום: הפועל חיפה. הבעלים יואב כץ, צפוי לשוב לארץ במהלך חול המועד של חג הפסח, לקראת המשך משחקי הפליאוף התחתון וסיום העונה. הקשר אור אוסטווינד אשר סבל השבוע מפציעה בשרירי הבטן, צפוי להיות בסגל המשחק. | 
|